В ресторанах та кафе

Для будь-якого об'єкта громадського харчування чистота кухні, посуду, зали і підсобних приміщень - прописна істина. Через великий потік людей хвороботворні бактерії і віруси завжди будуть потрапляти на підприємства громадського харчування. Згідно з діючими санітарними правилами у всіх барах, закусочних, кафе, ресторанах, буфетах необхідна щоденна дезінфекція. Ми пропонуємо високоактивний дезинфектант нового покоління, що володіє універсальним біоцидним дією і поєднує в собі дезінфікуючі і стерилізуючі властивості - засіб дезінфікуючий "Авеллі". Завдяки метастабільності розчину скорочується час дезінфекції, відсутня звикання мікроорганізмів до механізму дії, а також, для роботи з розчином не вимагаються індивідуальні засоби захисту.